Нашият гост-автор Невена Христова от  ни представя нумерологичната си прогноза за

...
Нашият гост-автор Невена Христова от  ни представя нумерологичната си прогноза за
Коментари Харесай

Нумерологичен хороскоп за септември

Нашият гост-автор Невена Христова от  ни показва нумерологичната си прогноза за месец септември. Изчислете персоналната си година, а после вижте какво ви чака в първите дни на есента!

Изчисление на персоналната година:

Нашата персонална година настава на рождения ни ден всяка година и най-често се разминава с календарната – в случай че не сме родени на 1 януари. Изчисляваме я като вземем датата на последния си рожден ден и съберем всички числа в нея, след което редуцираме до приемане на едноцифрено число.

Пример: дата на раждане 5.11.1980, финален рожден ден: 5.11.2018, 5+1+1+2+0+1+8=18=1+8=9. Личната година на този човек е под осцилация 9 и тя продължава до идващия му рожден ден на 5.11.2019 година

Датите през септември, на които да обърнем внимание:

14 септември – Пълнолуние в

28 септември –

18 септември – Сатурн става пряк

 

Лична година 1

В твоята персонална година на новоначалие месец септември ще ти даде опция да поставиш такова. Избери значима сфера от живота си, която искаш да обновиш, и действай уверено. Ако измененията са в материалната сфера, е добре да избереш интервала към директното придвижване на Сатурн, когато ще можеш да наблюдаваш и резултатите. Твоите удобни дни през месеца са 5, 14 и 23. Не започвай нови неща и бъди изключително внимателна на 9, 18 и 27, тъй като има огромна заплаха от неточности, пропуски и контузии.

Лична година 2

Месец септември укрепва вибрацията на персоналната ти година, която изисква да си тактична и компромисна. Ако успееш да постигнеш такава линия на държание, ще жънеш и най-хубавите резултати. Не насилвай никого и нищо, а се остави на естествените процеси, които са изпитани във времето. Твоите спокойни и резултатни дни са 4, 13 и 22. На 9, 18 и 27 потърси златната среда сред уважението към другите и отстояването на персоналните ти граници.

Лична година 3

И годината, и месецът, и календарната година са под осцилация 3, която ще ти донесе интензивно другарство. Възползвай се от възможностите да умножиш персоналните и професионалните си контакти, както и да се радваш на дивидентите, които ти носят. Почти всичко и съвсем на всички места става посредством хора. Действай по този начин, че на всички места вратите да са необятно отворени за теб. Резултати от държанието си ще имаш на 3, 12, 21 и 30. Бъди внимателна с общуването на 9, 18, 27 – не се предоверявай на новите си познати и не обиждай приятелите си.

Лична година 4

Твоят септември ще е изключително сложен и изпълнен с непредвидени провокации. Подготви се физически и най-много душевен. Най-добрият вид ще бъде да си заета с работа, в която ще успееш да се съсредоточаваш със забележителна лекост. Посрещай рационално провокациите и се справяй с тях едно след друго. Можеш. По-леките ти дни през месеца са 2, 11, 20 и 29. На 9, 18 и 27 проблемите ще те заливат, от време на време изведнъж. Зареди се с самообладание и не им се давай. 

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР